Глютен – це білок, який міститься у пшениці, житі та ячмені.
Причини відмови від глютену
- Целіакія
- Чутливість до глютену
- Покращення загального самопочуття
- Зменшення запалення
- Допомога у схудненні
Як вибрати безглютенове печиво
Шукайте продукти, на упаковці яких зазначено, що вони сертифіковані як безглютенові.
Смачні безглютенові варіанти
- Пісочне печиво
- Вівсяне печиво
- Шоколадне печиво
- Арахісове печиво
- Мигдальне печиво
Користь безглютенового печива
- Покращена травлення
- Зменшення запалення
- Підвищений рівень енергії
Висновок
Безглютенове печиво – це смачний та здоровий варіант для тих, хто уникає глютену.
Печиво без глютену: смачні варіанти для чаювання