Ідеї для приготування домашнього морозива з фруктів

ideyi dlya prygotuvannya domashnogo morozyva z fruktiv

Літо – ідеальна пора року, щоб насолодитися свіжими та смачними фруктами. А що може бути краще, ніж охолодне та освіжаюче морозиво з домашніх фруктів у спекотний літній день?

Фруктовий сорбет

  1. 1 літр свіжих фруктів (будь-якого сорту)
  2. 1 склянка цукру
  3. 1 склянка води

Інструкції

  1. Вимийте і очистіть фрукти від кісточок і шкірки.
  2. Пюруйте фрукти в блендері або кухонному комбайні до отримання однорідної маси.
  3. Перелийте пюре у велику миску і додайте цукор і воду. Добре перемішайте, поки цукор не розчиниться.
  4. Перелийте суміш у контейнер, придатний для заморожування, і поставте в морозилку на 4-6 годин або до застигання.
  5. Після застигання вийміть сорбет з морозилки і збийте його міксером до отримання кремової консистенції.
  6. Поверніть сорбет в контейнер і заморожуйте ще 2-3 години.

Морозиво з заморожених фруктів

  1. 2 склянки заморожених фруктів (будь-якого сорту)
  2. 1 столова ложка молока або вершків
  3. 1 столова ложка меду або цукру (необовязково)

Інструкції

  1. Змішайте всі інгредієнти в блендері або кухонному комбайні.
  2. Збивайте до отримання однорідної та кремової консистенції.
  3. Морозиво готове до вживання.

Фруктовий йогурт-морозиво

  1. 1 стакан натурального йогурту
  2. 1 стакан заморожених фруктів (будь-якого сорту)
  3. 1 столова ложка меду або цукру (необовязково)

Інструкції

  1. Змішайте всі інгредієнти в блендері або кухонному комбайні.
  2. Збивайте до отримання однорідної та кремової консистенції.
  3. Морозиво готове до вживання.

Фруктове ескімо

  1. 1 стакан фруктового пюре (будь-якого сорту)
  2. 1 столова ложка меду або цукру (необовязково)
  3. Палочки для ескімо

Інструкції

  1. У великій мисці змішайте фруктове пюре та мед або цукор (якщо використовуєте).
  2. Розлийте суміш у форми для ескімо.
  3. Вставте палички для ескімо в кожну форму.
  4. Поставте форми в морозилку на 4-6 годин або до застигання.
  5. Готові ескімо вийміть з форм і насолоджуйтеся.

Корисні поради

  • Для отримання більш кремової консистенції морозива, попередньо заморозьте фрукти перед приготуванням.
  • Якщо у вас немає блендера або кухонного комбайна, розімніть фрукти вилкою або картоплемялкою.
  • Додайте улюблені горіхи, насіння або спеції для додаткового смаку та текстури.
  • Прикрасьте морозиво свіжими ягодами, шоколадною стружкою або карамельним соусом.
  • Зберігайте домашнє морозиво з фруктів у морозильній камері до 2 тижнів.
Ідеї для приготування домашнього морозива з фруктів
Прокрутка вгору